• Hoofdcategorie: ROOT

Privacy Statement

Algemene gegevens

Telefoonnummer: 

030 7850395 en 0645363220

E-mailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website:

www.altinguitvaarten.nl

KvK-nummer:

59419849

Versie

september 2018

Alting Uitvaarten is een éénpersoonszaak, ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel in Utrecht sinds 12-12-2013 onder nummer 59419849. Alting Uitvaarten is gevestigd aan het Geertekerkhof 3, 3511 XB te Utrecht.

Verzameling van persoonsgegevens
Alting Uitvaarten verwerkt uw persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten. U verstrekt deze gegevens zelf aan ons.
Wij gaan een overeenkomst aan met de opdrachtgever om de uitvaart uit te voeren. Om die overeenkomst te kunnen uitvoeren en te kunnen factureren worden de volgende gegevens verzameld:

  • Voor en achternaam
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Relatie tot de overledene
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummers (vast en/of mobiel)
  • E-mailadres

Ten behoeve van de uitkering van een uitvaartpolis verzamelen wij incidenteel

  • Kopie ID opdrachtgever 
  • Bankrekeningnummer van erven van de overledene.
  • Kopie Bankafschrift van de overledene


Voor het uitvoeren van de uitvaart leggen wij een digitaal en deels schriftelijk dossier aan, waarin naast de persoonlijke gegevens ook overeenkomst, draaiboek, kostenbegroting, foto’s, muziek, rouwkaarten, advertenties, opdrachtformulieren, registratieformulieren, e-mails en dergelijke kunnen worden opgeslagen.

Er zijn veel partijen bij de uitvoering van een uitvaart betrokken. De gegevens worden alleen waar nodig aan derden verstrekt om een opdracht te kunnen uitvoeren.

Alting Uitvaarten verzendt op ongeregelde tijden een nieuwsbrief naar personen en instanties met wie wij samenwerken of waaraan wij in het verleden diensten verleend hebben. Naam en e-mailadres zijn opgeslagen in G Suite van Google. Deze gegevens worden bewaard totdat u zich afmeldt of vraagt om de gegevens te wissen.

Via het contactformulier op de site van Alting Uitvaarten kunt u een vraag stellen. Om uw vraag te kunnen antwoorden vragen wij uw naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Cookies

Alting Uitvaarten gebruikt analytics-cookies. Via Google Analytics worden (geanonimiseerd) gegevens over surfgedrag verzameld. Zo kunnen we zien hoe bezoekers de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren. Alting Uitvaarten gebruikt geen marketing-cookies.

Samenvattend:
Alting Uitvaarten gebruikt uw gegevens voor de volgende doelen:

 

  • Om diensten ten behoeve van een uitvaart en de nazorg te kunnen leveren.
  • Om producten ten behoeve van een uitvaart te kunnen leveren.
  • Het afhandelen van de factuur.
  • Verzending van de Nieuwsbrief.
  • Om de website te fine-tunen (geanonimiseerde gegevens)

Aan wie worden de gegevens verstrekt

Alting Uitvaarten verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Termijn van bewaren gegevens

Fiscale gegevens moeten volgens de wet 7 jaar bewaard worden. Hieronder vallen bijvoorbeeld nota’s van leveranciers en families.
De dossiers van uitvaarten bevatten waardevolle informatie voor Alting Uitvaarten over het verloop van de uitvaart. Van iedere uitvaart bewaren wij het kistdocument (wettelijk verplicht) en de rouw- en dankkaart. Het digitale dossier bevat draaiboeken etc. voor latere referentie.
Kopieën van ID’s en bankafschriften worden direct verwijderd nadat de uitkering van een uitvaartverzekering heeft plaatsgevonden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

De verzameling van deze persoonsgegevens vloeit voort uit de overeenkomst die wij samen zijn aangegaan. Zonder deze gegevens kunnen wij onze diensten niet verrichten. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. Neem daarvoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alting Uitvaarten zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

U kunt uzelf afmelden voor de nieuwsbrief via de link onderaan iedere e-mail. Lukt het niet via deze weg, stuur dan een verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klacht over gegevensverwerking
Als u niet tevreden bent met de afwikkeling heeft u het recht een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Alting Uitvaarten neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geautomatiseerde besluitvorming

Alting Uitvaarten neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin