• Hoofdcategorie: topmenu

Referenties

2019

aanb luttikholt

An Luttikholt, Hilversum

"Hiske is een stille kracht. Ze denkt met je mee en stuurt hier en daar bij. Dit was een mooi voorbeeld van synergie. We maakten elkaar sterker en creatiever. Zo kwam Hiske op het lumineuze idee om mijn vriendin naar het crematorium te vervoeren in de uitvaartbus van Mark van de Poel. Een schot in de roos, om zo deze laatste tocht samen met familie en vrienden te kunnen maken."

aanb devaal

Mas Yoris de Vaal, Oud Loosdrecht

"Mijn vader overleed plotseling aan een hartaanval. Dan komt er op de nabestaanden heel veel af waar je niet op voorbereid bent. Naast het verwerken van het grote verlies moesten we veel dingen doen die we nooit eerder hadden gedaan. Door de begeleiding van Hiske bij de voorbereiding op de uitvaart, was er weinig stress of haast. Hiske nam de tijd om helder elke volgende stap uiteen te zetten en wist een zorgvuldig evenwicht te vinden tussen professionaliteit en warme persoonlijke betrokkenheid."

 

Meer ervaringen van nabestaanden met Alting Uitvaarten:

 

2020

 • Allereerst wil ik U hartelijk bedanken voor Uw voortreffelijke begeleiding rondom de dood en begrafenis van N. Ik ben blij dat ik, enigszins toevallig,
  bij Alting Uitvaarten terecht kwam en ik zal in mijn (ouder wordende) kennissen U warm aanbevelen. M.v.g.  Reactie na de uitvaart van nabestaande, november 2020

 • Nogmaals dank voor de prettige begeleiding van het afscheid van N. en de voorbereidingen. Het moet allemaal nog even bezinken maar we kijken met een goed gevoel terug op afgelopen vrijdag. Reactie van de uitvaart van nabestaande, november 2020.

 • Lieve Pauline, ik wil je bedanken voor je tijd wéér voor ons vanmiddag en voor je lieve cadeau aan ons. Het is zo bijzonder wat je voor ons en Omi hebt gedaan. Wij zullen je altijd dankbaar zijn. Reactie van een nabestaande na gesprek na de uitvaart, oktober 2020.

 • Goedemorgen Hiske,Nogmaals hartelijk dank voor jouw goede, zorgzame en zorgvuldige begeleiding rondom het overlijden van mijn vader. Dat hebben we enorm gewaardeerd. Jouw prettige, empathische houding is heel troostrijke in zo'n moeilijke periode. We kijken met tevredenheid terug op de uitvaart; afscheidsdienst en crematie. Zoals wij en vast ook C., het gewild hadden. Reactie van nabestaande na de uitvaart, oktober 2020
   
 • Dag Hiske, Ik wilde je berichten dat ik vorige week een ontmoeting heb gehad met Marjolein Lofvers. Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Dank je wel voor je ruime keuze van jullie nazorg traject en deze keuze mogelijkheid. Reactie op nazorgaanbod september 2020. Zie ook https://altinguitvaarten.nl/na-de-uitvaart/rouwverwerking/medium-healing-coaching

 • Ik krijg nog regelmatig complimenten over de uitvaart bijeenkomst en ik denk dat jij/jullie daar een belangrijke rol in hebben gespeeld. Dank daarvoor. Reactie op nazorgaanbod, augustus 2020.

 • Ik wil je meegeven wat K. schreef in een mail naar aanleiding van jouw mail.“Het afscheid van ons moeder was goed vanaf het begin tot het eind. “Hierbij wil ik nogmaals onze dank overbrengen voor de plezierige wijze waarop jij het afscheid van onze moeder hebt begeleid. Ook deze mail met de vraag over nazorg stellen wij bijzonder op prijs, ondanks dat wij er – op dit moment – geen gebruik van maken. Reactie op nazorgaanbod, augustus 2020.

 • Bedankt voor de ontspannen en relaxte wijze waarop je de uitvaart hebt begeleid. P. was heel tevreden over de lokatie en hoe het is verlopen en ik kon me-na haar verslag, en alle aanwezigen kennende -er een prima beeld van vormen. Ben erg benieuwd naar het filmpje en naar de geluidsopname. Reactie van de opdrachtgever die in buitenland verbleef tijdens de uitvaart, juli 2020

 • Beste Hiske, Ik ben na thuiskomst meteen maar in de pen geklommen. Omdat het afscheid even een beetje abrupt eindigde en ik je niet kon bedanken. Ik wil je bedanken voor een geweldige dag. Het was zo goed geregeld. Mijn broer was een introverte allerliefste man met hele expressieve vrienden. En deze combi kwam geweldig tot uiting.
  Alles kwam zo goed samen. En ik weet dat in de Corona tijd het vast niet makkelijk was maar je hebt je hard gemaakt voor een mooie dag en dat is zo goed gelukt.
  Namens de familie grote dank! Reactie van een nabestaande na de uitvaart, juli 2020
   
 • Super bedankt voor alles vandaag het is helemaal goed verlopen en de plooien met de familie zijn zoveel mogelijk glad gestreken. Bedankt voor de begeleiding en je improvisatietalent. Dank ook aan Reinier, de catering, het vervoer en natuurlijk je “ bloemenassistente”  Ik kan nu met een gerust gevoel terugkijken op het afscheid van mijn moeder zoals zij dat ook had gewild. Reactie nabestaande, juni 2020

 • We hebben geen behoefte om in te gaan op je vriendelijke nazorgaanbod, maar willen je wel heel graag bedanken voor het gebaar van betrokkenheid, na alle maanden die al verstreken zijn. Wij kijken met een heel goed gevoel terug op de uitvaart die je voor ons begeleidde. Dank en vast nog wel een keer tot ziens op ons pleintje. Reactie op nazorgaanbod, juni 2020

 • Ik wens je het allerbeste, blijf gezond, sterkte in deze nog heftige Coronatijd en nogmaals dank voor je professionele maar wel degelijk warme en persoonlijke begeleiding rondom het overlijden van mijn moeder. Reactie op nazorgmail, mei 2020.

 • Ik ben vorige week bij Marjolein Lofvers geweest. Heel mooi en speciaal vond ik het. Ik ga nog een keer terug. Heel erg bedankt hiervoor want het helpt mij met het emotionele deel van de verwerking van alles. Bericht over de nazorg, mei 2020

 • We zijn moe maar ook heel tevreden. We kijken terug op een prachtige dag (uitvaart moeder). Dank je wel voor al je goede zorgen! Een heel fijn weekend. Reactie van nabestaande, mei 2020.

 • Vanmorgen las ik in De Volkskrant over een uitvaartverzorger die het zeer betreurde dat ze in deze tijd niet bij de familie zelf op bezoek mocht gaan. Dat zou verboden zijn.  Hoe het ook zij, wij zijn jou ontzettend dankbaar dat jij dat wel hebt gedaan. Dat is voor ons heel ondersteunend geweest! Zeer bedankt daarvoor! Reactie van nabestaande, mei 2020. Uiteraard wel 1,5 meter afstand gehouden.

 • Gister, na de begrafenis heb ik geen gedag meer kunnen zeggen. Wij gingen 'n rondje lopen en toen we op de parking kwamen was iedereen al weg. Heel hartelijk dank voor je prettige manier van samenwerken met ons. Ik vond het heel fijn hoe je ons hielp er ons eigen afscheid van te maken. Warme groet. Reactie van een nabestaande, april 2020.

 • Wat hebben we mijn vader een geweldig mooie uitvaart kunnen bezorgen. Het was werkelijk een topdag! En dat klinkt wellicht gek omdat het over een begrafenis gaat maar ik heb er een heel goed gevoel over en denk dat het volledig recht deed aan wie mijn vader was en hoe hij in het leven stond.(..) Reactie van een nabestaande na uitvaart, april 2020.

 • Ik vond het erg prettig om met jou samen te werken. Je straalt enorme rust uit en overzicht, en: duidelijkheid - dat is prettig. We komen elkaar vast weer tegen! Reactie van een ritueelbegeleider, april 2020

 • Hoe gaat het met jou? Ik denk geregeld aan je in de relatie tot de huidige omstandigheden waarin we met z'n allen terecht gekomen zijn. Zo onderscheidend als jullie in jullie branche juist zijn moet het je zeer zwaar vallen dat er nu bewuste afstand geboden is. Dat past niet bij jullie concept lijkt me. Wat moet dat moeilijk zijn. Mail na brief over nazorgaanbod, april 2020.

 • Ha Pauline, we kijken terug op een mooi afscheid van papa en zijn blij met jouw inbreng en begeleiding. In deze verwarrende tijd is het een geruststellend om te weten dat je het afscheid in handen van een zeer kundige, betrokken en begripvolle uitvaartbegeleidster hebt gelegd. Jouw inbreng over de kaart en de bloemen zijn ronduit waardevol voor mij geweest. Dank. Reactie na de uitvaart, april 2020

 • (..) Ik vind je heel professioneel, volgens mij kan jij meebewegen in alle vormen die een familie nodig heeft.Je voelde aan wat paste bij ons, bv de manier van afscheid nemen in een kring. Dit natuurlijk mede vanwege het corona virus. Mijn persoonlijke wens was dat alleen wij als familie spraken bij het graf, en je kon jezelf gewoon in behang veranderen (buiten is dit dan een boom :-) De uitvaart van mijn vader was prachtig, heel intiem en totaal geïmproviseerd, exact zoals wij het wilden. Ik denk dat menig uitvaartverzorger daar de zenuwen van gekregen had, maar jij niet. Mail na de uitvaart van nabestaande, april 2020.
   
 • Jij hebt met ruimte voor onze inbreng gezorgd voor een goede uitvaart die bij ons als gezin paste. Ik kijk met waardering terug op de begeleiding die jij gegeven hebt. 
  Ik was verrast over de variatie aan nazorg, die jullie mogelijk maken. Ik denk dat ik het niet nodig heb. Hartelijke groet, blijf gezond! Reactie van nabestaande op het nazorgaanbod, april 2020

 • Bedankt voor de mooie uitvaart van mijn vader. Ik kijk er met een goed gevoel op terug. Ik kan later niet zeggen dat mijn vader in de coronatijd is overleden daar was de dienst te mooi voor...Mail na de uitvaart, april 2020

 • Dank voor je bericht. Het is een fijn aanbod. Mijn eerste reactie was: ik geloof dat ik dit niet nodig heb. Ik heb het wel bekeken. Wat een mooie diversiteit aan vormen van begeleiding of zorgverlening. Zoals gezegd ik maak er nu geen gebruik van, maar waardeer het dat jullie het aanbieden! Reactie van een nabestaande op nazorgaanbod, april 2020.

 • Het gaat goed met mij. Het leven gaat door maar met een groot verlies. We waren toch echt super maatjes. Ik ben heel blij dat C.deze coronacrisis niet meemaakt. (..) Ik wil zeker gebruik maken van de nazorg die jullie aanbieden. Het is nu geen goede tijd denk ik voor jullie. Zal ik er later op terug komen? Reactie van een nabestaande op nazorgaanbod, april 2020.

 • Dankjewel voor de prettige, begripvolle begeleiding, ook namens J. Mail van uitvaartexecutuer na uitvaart, 6 april. 

 • Ps:  ik kijk terug op een mooie afscheidsceremonie; passend bij ons als nabestaanden en bij J. Ik vond jouw rol hierin (vanaf het moment dat je bij ons kwam) heel prettig: informeel, betrokken en tegelijkertijd professioneel. Je stond open voor onze wensen en ideeën. Nogmaals heel erg bedankt daarvoor! Reactie op ons nazorgaanbod, april 2020

 • Het zal voor jou werk ook een hele heftige verandering zijn. Ik heb medelijden met de mensen die niet zo goed en mooi afscheid kunnen nemen van hun dierbare als ik ervaren heb. Wat de nazorg betreft, op dit moment heb ik daar niet zo’n behoefte aan en ik denk inderdaad dat die nu ook niet geboden kan worden. Mocht ik van gedachten veranderen en de tijden ook dan neem ik contact met je op.Hartelijke groet en veel dank voor je goede zorgen. Reactie op nazorgaanbod, april 2020

 • Bedankt voor je mail. Inmiddels woon ik met J. in het ouderlijk huis. De verwerking van het verlies zal nog wel een periode gaan duren. Maar de “mooie” uitvaart heeft veel verzacht. Dank voor de begeleiding daarvan. Reactie van nabestaande over de mail, maart 2020

 • Dag Hiske, We zijn beiden erg tevreden over de begeleiding bij de uitvaart van onze moeder en kregen ook fijne reacties van mensen. We proberen de draad weer op te pakken. Het is een rare tijd nu met het coronavirus. Ik vind het prettig om nog even te bellen. Warme groet. Mail van een nabestaande, maart 2020.
   
 • Ik vind het jammer dat ik er morgen niet bij kan zijn. Ik ben heel tevreden over hoe je ons hebt ondersteund bij het afscheid van mijn moeder.
  Veel dank daarvoor! Hartelijke groet. Afmelding voor nagesprek van een nabestaande, maart 2020

 • Ik krijg nog regelmatig van mensen te horen dat ze het afscheid zo sereen en bijzonder hebben gevonden, dat is fijn om te horen! Nogmaals dank voor de fijne "begeleiding", met hartelijke groet. Mail van nabestaande, februari 2020.

 • Dank voor het fijne gesprek en het mooie ' huilboekje'. Ik ga er op gezette tijden in lezen. Fijn weekend en hartelijke groet. Reactie na nagesprek februari 2020.

 • Hoi Pauline. Dank voor je bericht. We kijken met een goed gevoel op het afscheid terug en nu moet alles inderdaad voorlopig 'zakken'. We waren blij met je aanpak, persoonlijk,  accuraat, fijn om op te kunnen vertrouwen. Bericht van een nabestaande , februari 2020.

 • Beste Hiske. Bedankt voor je goede zorgen gisteren. Het liep allemaal, mede dankzij jou en je medewerkers heel soepel. Wil je ook de technicus bedanken? Hij was onopvallend maar zeer hulpvaardig. En de andere medewerkers die rondliepen ook. Ik, en volgens mij iedereen, kijkt terug op een heel goed afscheid. Reactie nabestaande na uitvaart, februari 2020

 • Beste Pauline, hierbij wil ik je bedanken voor de respectvolle en zorgvuldige manier waarop je het hele traject rond het overlijden van mijn broer hebt begeleid. Je was daar waar nodig aanwezig, je werkwijze straalde rust uit. Intens verdrietig maar ook trots en dankbaar dat we zo van T. afscheid hebben kunnen nemen. Reactie van de broer van de overledene, januari 2020

 • We zijn zeer tevreden over de wijze waarop jij en je collega de uitvaart geregeld en begeleid hebben. Dit geldt zeker ook voor jullie collega’s die ervoor gezorgd hebben dat H. na zijn dood in een zo goed mogelijk conditie bleef, zodat wij tijd en ruimte hadden om afscheid te kunnen nemen. Reactie van een nabestaande, januari 2020

 • Lieve Pauline. Toen jij de  bedank kaartjes bij mij kwam brengen, hebben we een diepgaand gesprek gehad. Wat lief dat je daar ruim de tijd voor hebt genomen!
  En wat meer is.... je gaf mij de raad om hulp te zoeken! De nazorg die jullie bieden voor na ongeveer een half jaar na het overlijden en uitvaart, kon ik meteen krijgen.
  Zo is Marcella van Gool hier twee keer geweest. Deze twee gesprekken waren voor mij heel waardevol! Januari 2020, reactie van een nabestaande.

 • Ha Hiske, Bijgaand (eindelijk) het toegezegde vel rouwzegels. Nogmaals dank voor de liefdevolle begeleiding! Dat alles rond de begrafenis is verlopen zooals het is verlopen, helpt bij het verwerken. Uit begeleidend briefje nabestaande januari 2020.

 • Dankjewel, voor alle zorg, steun en meedenken in deze emotionele periode. Wie weet tot ziens maar dan met een leukere gelegenheid. Reactie van nabestaande januari 2020

2019

 • Excuus Hiske, ik had deze mail van je in alle drukte gemist. Je vraagt ons hoe wij terugkijken op de uitvaart van ma. Nou daar hoef ik niet lang over na te denken. 
  Het was prima en jij was voor ons een geweldige katalysator in een moeilijke situatie. Reactie van nabetstaande die niet bij het nagesprek kon zijn, december 2019.

 • Nogmaals dank voor gister, het was in alle opzichten Top!! Prettige jaarwisseling. Reactie van een nabestaande december 2019

 • Dank je wel Pauline voor al je hulp, we zijn heel opgelucht en blij/dankbaar dat het zo'n mooie herdenkingsdienst heeft mogen zijn, mede ook dankzij jou! Reactie van een nabestaande december 2019

 • Ten eerste nogmaals hartelijk voor alle fijne begeleiding van de crematie van mijn vader en alle steun aan mijn moeder. Reactie van een nabestaanden, november 2019

 • Wat aardig dat je nog aan me denkt. Ja, fysiek gaat het wonderwel. Een mens kan altijd meer dan hij denkt. Morgen inderdaad nog die goeie borrel en dan ga ik kijken hoe het leven er verder uitziet. En opruimen, opruimen...
  Ik moet je zeggen dat je het bijzonder prettig begeleid hebt allemaal. Mijn complimenten. We komen elkaar vast nog wel eens tegen. Al was het maar voor een kopje koffie. 
  Reactie van een nabestaande november 2019

 • Ik wil je nogmaals bedanken voor het mooie afscheid dat je voor mijn moeder verzorgd hebt. Ik denk met veel warme gevoelens aan deze dag terug. Het was een bijzondere dag, zeker dankzij jou. De voorbereiding is in prettig overleg gegaan, zo goed hoe jij de dingen aanvoelde. Het had niet beter gekund. Reactie op nazorgmail, november 2019.

 • Wij kijken met heel veel warmte terug naar de begrafenis van R. Nogmaals heel hartelijk dank voor jouw professionele begeleiding daarin, maar toch ook heel dichtbij. Reactie van een nabestaande, oktober 2019.

 • En nogmaals zo wie zo: heel veel dank voor je begeleiding in alles!!! Naar omstandigheden (= dat P. er niet meer is) had het niet beter gekund. Reactie van een nabestaande, oktober 2019.
   
 • Beste Hiske, het was gisteren een intense en emotionele dag maar wel precies zolas L. het had gewild en dat is een erg fijn gevoel. Nu beginnen we met het verwerken en het geven van een plekje in ons leven. Mag ik jou en Pauline heel hartelijk bedanken voor de uitstekende organisatie en wellicht nog belengrijker de persoonlijke en vriendelijke benadering. Heel erg fijn! Appbericht van een nabestaanden na de uitvaart, oktober 2019.

 • Ha Pauline, na een dagje uitrusten en de dag van gisteren laten indalen wil ik je hartelijk bedanken voor jouw fantastiche bijdrage aan het welslagen van de uitvaart van Pa.De uitvaart was overigens "slechts' het sluitstukvan een week van intensieve samenwerking waarbij invulling werd gegeven aaan het ene na het andere onderdeel van de gehele puzzel. En de conclusie aan het einde is dat wij als familie ZEER teverden zijn over het eindresultaat. Reactie van een familie na de uitvaart, oktober 2019

 • We kijken met veel voldoening terug naar de dienst. We hebben ook weer veel hartverwarmende reacties  gekregen. Fijn dat alles weer goed verlopen is. Veel dank voor jou aandeel hierin. Reactie van nabestaanden, oktober 2019

 • Dankjewel Pauline. Ik zou graag een keer persoonlijk met je napraten.

  Los daarvan: Ik vond dat je het heel erg goed hebt gedaan voor ons. En ik hoorde van iedereen alleen maar complimenten. Super blij dat Harriet van der Vleuten Hiske heeft aangeraden en dat jij toen kwam. Echt heel erg fijn! Reactie van nabestaande, oktober 2019

 • Beste Pauline, dank voor je mail met bijlagen. Het was net alsof jij een van de nichtjes was, afgelopen dinsdag! Ik hoop dat het nog lang niet nodig is, maar ik reserveer jou vast, hoor, als mijn moeders tijd aangebroken is! Reactie van nabestaande na uitvaart, oktober 2019

 • Je hoort het wanneer we/ik dan toch nog graag gebruik maak van je aanbod voor nazorg. Verder denk ik met een warm gevoel terug aan jouw zorgen voor de uitvaart en voor ons. Nogmaals dank daarvoor. Reactie op nazorgbrief september 2019

 • We hebben geen behoefte aan nazorg maar mooi dat het er is. Mooi gebaar van jou om te informeren hoe het met ons gaat. We kunnen terug kijken op een mooi afscheid van onze moeder dank aan jullie. Reactie op nazorgbrief september 2019

 • Hartelijk dank voor de brief ter opvolging van de uitvaart van mijn moeder. Ik denk nog steeds terug aan de waardige uitvaart die je verzorgd hebt. Reactie op nazorgbrief, september 2019

 • G. en ik kijken met voldoening en dankbaarheid terug op de begrafenis van vader! Dank voor jouw inzet en goede zorgen. Appje na de uitvaart van nabestaande, augustus 2019

 • Nogmaals dank voor de goede en warme begeleiding. Mail van nabestaande, augustus 2019.

 • Allereerst heel hartelijk dank voor de wijze waarop wij gisteren de uitvaart van vader hebben kunnen regelen. Ook dank voor je luisterend oor voor mij en de spagaat waarin ik zit. Het is allemaal heel, heel heftig en veel tegelijk. Twee rouwprocessen!!!
  Verder wil ik graag de mensen die vader gisteren verzorgd hebben een groot compliment geven. De rust, aandacht en liefde waarmee zij dit deden was heel bijzonder. Vader ligt er echt heel erg mooi en vredig bij. Reactie van nabestaande, augustus 2019

 • Nogmaals bedankt voor jouw service. Ik heb het als zeer prettig ervaren. Reactie van nabestaande, augustus 2019

 • Bedankt voor de organisatie de uitvaart van mijn moeder. Mijn zus en ik zijn zeer tevreden met het verloop van de plechtigheid. Reactie van nabestaande, augustus 2019

 • Beste Hiske. Dank voor de prettige samenwerking in het organiseren van de begrafenis van Piet. Ik weet de eigenheid waarmee je organiseert en begeleidt zeer te waarderen. Met jouw doortastendheid, daadkracht, warmte en persoonlijke flair geef je een prachtige kwaliteit aan jouw professie. Zeer veel dank! Alle goeds, warme groet Din van Helden, referentie juli 2019

 • Met ons gaat het goed, alhoewel het nog steeds vreemd blijft dat onze moeder er niet meer is. We maken geen gebruik van jullie vriendelijke aanbod. We kijken met voldoening terug op het hele proces rondom de voorbereidingen en de begrafenis. Reactie op mail met nazorgaanbod, juli 2019

 • Volgens mij is alles gezegd. De samenwerking was professioneel en toch ook persoonlijk. Het was mooi en goedDank je wel voor alles. Reaktie van een nabestaande, juli 2019

 • Wat waren wij blij dat ons Pap voor Alting Uitvaarten koos toen we besloten om één en ander te gaan vastleggen voor het overlijden daar was. In een helder en ontspannen gesprek met Pauline, met een dosis humor, hebben we alles wat geregeld kon worden vastgelegd. En wat fijn was de gedachte van een "rode knop" waar je op kon drukken als Pa kwam te overlijden. De "rode knop" werd ruim een half jaar later gebruikt en je was er. Bedankt voor het uit handen nemen van de uitvaart en hoe mooi was de uitvaart. We hebben er als familie een mooie herinnering aan. Review van Andrie Koster, juni 2019

 • Dank voor je mooie begeleiding, denk er met goed en warm gevoel aan terug! Reactie van een nabestaande, juni 3029.

 • Dag Hiske, graag kijk ik nog even terug op de bijdrage die jouw organisatie geleverd heeft aan het afscheid van onze zus. Naar mijn gevoel heb je haarfijn weten af te stemmen op onze golflengte, zowel wat de praktische als de emotionele aspecten. Zo hebben jullie het hele proces ontzorgd. De gebeurtenissen na het overlijden zijn harmonisch en ontspannen verlopen. De rouwkaart was indrukwekkend. Jullie hebben onze briefing met diegang gestalte gegeven. Heel veel dank namens het driemanschap van broers. Brief van een nabestaande, juni 2019.

 • Hallo Pauline,
  Alvast even een bedankje namens ons allen. Wij hebben de samenwerking en jouw inzet vooraf en tijdens de uitvaart van H. enorm op prijs gesteld. 
  Een betere uitvaartonderneming hadden wij ons niet kunnen wensen. Reactie van een nabestaande juni 2019

 • Na de emotionele woensdag vorige week, beseften we dat we er nog niet aan toe waren van jou afscheid te nemen. Dat komt dus nog. Maar alvast langs deze weg heel veel dank voor alle goede zorgen voor de uitvaart van onze moeder, die maakten dat het een heel bijzondere en heel geslaagde dag was, waar we met warmte op terugkijken! Reactie van een nabestaande, mei 2019

 • Beste Hiske. Ik wil je graag bedanken voor de mindfulness sessie bij Marcella. Ik vond het heel plezierig en ga thuis aan de gang met de oefeningen! Reactie van een nabestaande op het nazorgaanbod, mei 2019

 • Weet, dat ik vandaag echt heel veel fijne reacties heb gekregen op de wijze waarop het afscheid van M. is vormgegeven. Dank voor jou/jullie bijdrage daaraan. Het was de mooiste niet-gewenste dag ooit! Reactie van nabestaande, mei 2019.

 • Last, but not least: graag wil ik je hierbij danken voor je professionele begeleiding bij het begraven en de herdenkingsdienst van mijn vader. Ik weet echt wel dat we niet de makkelijkste en zeker niet de meest eenduidige familie zijn, dus ik kan me wel een voorstelling maken van hoe het moet zijn voor een buitenstaander die met ons te maken krijgt. Zeker tijdens zo’n heftig proces als het overlijden van mijn vader. Gelukkig dat jij er – in alle kalmte – bij was! Reactie nabestaande, mei 2019.

 • Beste Hiske. Jij nogmaals bedankt voor de enorm fijne begeleiding! Zoals ik gisteren al zei kijk ik met een heel goed en warm gevoel  terug op de uitvaart (ondanks het verdriet uiteraard). Reactie van nabestaande, mei 2019

 • Graag wil ik je bedanken voor de massage die je me aanbood. Ik heb de ontmoeting met Martine als heel mooi en waardevol ervaren. Reactie van een nabestaande op de massage uit het nazorgaanbod, mei 2019

 • Ik kijk terug op een mooi vormgegeven afscheid. Dat helpt erg bij het verlies een plekje geven. Op dit moment is voor mij het nazorgaanbod niet nodig. Mocht dat anders worden, weet ik je te vinden. Nogmaals dank voor alle ondersteuning. Ik had me geen betere uitvaartbegeleider kunnen wensen! Reactie van nabestaande op het nazorgaanbod, april 2019.
   
 • Ik moest laatst aan je denken toen ik de uitvaart foto’s eindelijk had opgevraagd bij Anna. Eén foto sprong eruit en dat was de foto waar jij voor de rouwauto uitliep bij de Geertekerk. Behalve het verdriet voelde ik ook een enorm tevreden gevoel over hoe jij Roderiks gedenkdag mede vorm hebt gegeven en geleid. In die moeilijke, hectische dagen, is dat iets waar ik met tevredenheid op terugkijk. Nogmaals mijn dank hiervoor: ik had me geen betere uitvaartbegeleider kunnen wensen. Reactie van een nabestaande, naar aanleiding van het nazorgaanbod, april 2019

 • Wat bijzonder attent dat je een kaart hebt gestuurd aan onze vader. Hij was blij verrast en waardeert het zeer, net als wij.  Met ons gaat het goed, het verdriet slijt langzaam en de mooie herinneringen blijven. Het sturen van de kaart is in de lijn van de keurige wijze waarop het afscheid van onze moeder is begeleid. 
  Hartelijk dank daarvoor. Reactie een jaar na overlijden, april 2019
 • Ik ben nog steeds blij met de steun die ik van je gehad heb, afgelopen oktober. Met mij gaat het redelijk, ik red het over het algemeen wel. Gelukkig heb ik veel lieve vrienden en zussen die me helpen. En ik ben ook graag alleen, ik fiets veel in de natuur. Reactie naar aanleidng van mail met nazorgaanbod, april 2019
 • Wat ben ik blij dat we gisteren zo'n fijn en gezellig gesprek hebben gehad! Ik heb nu rust hierover en je hebt exact verwoord wat ik bedoel en wens, dus verdere aanvullingen zijn niet nodig. Dat je ook nog samen kunt lachen tijdens zo'n afspraak vind ik wel heel komisch. Nogmaals dank voor je tijd en aandacht en ik weet dat ik bij jou in goede handen ben. Veel groeten en verder succes met je mooie bedrijf, ik zal je zeker bij anderen aanbevelen. Reactie op een verslag van een voorgesprek, april 2019
   
 • De hele uitvaart was fantastisch en waardig geregeld. Alle voorgesprekken met U waren prettig en doordacht. Uw houding was zakelijk maar toch ook medelevend, de juiste mix. Het enige dat vergeten was, waren de strooi bloemen aan het graf, maar dat was geen groot punt.
  Het was een verdrietige tijd voor ons, maar u heeft het ons zo makkelijke mogelijk gemaakt. Reactie van een nabestaande, april 2019

 • Wij zijn inderdaad erg blij met de manier waarop Machteld ons begeleid heeft. Mede dankzij haar is alles precies zo verlopen als we het graag zouden willen. Fijn dat je ons naar haar hebt verwezen! April 2019, een nabestaande naar aanleiding van een doorverwijzing. 

 • Wij bedanken je voor de goede samenwerking, je geduld en de perfecte wijze waarop je leiding hebt gegeven aan de uitvaart. We zouden iedereen "Alting Uitvaarten" kunnen aanraden. Tot ziens dus! Het allerbeste toegewenst en nog veel succes in je carrière! Reactie van een nabestaande, maart 2019.

 • Hoi Hiske. Hier begint het allemaal wat minder chaotisch te worden. Heb zeer veel enthousiaste reacties op de hele dag gehad ! Ben jou er erg dankbaar voor ! Reactie van een nabestaande, februari 2019. 

 • Geweldig bedankt voor de manier waarop je de uitvaart verzorgd hebt! Dat je zo goed naar ons luisterde en aanvoelde hoe we het wilden, gezien je suggesties. Van de bezoekers kreeg ik ook steeds te horen dat het zo'n mooie bijeenkomst was geweest. Hartelijke groeten. Reactie van een nabestaande, februari 2019.
   
 • Lieve Pauline, Dank, dank! Het was prachtig gisteren, ja het gemis en, daardoor verdriet, moet nog landen! Ben blij dat jij zoveel werk van ons overgenomen hebt en met zoveel betrokkenheid de herdenking en begrafenis begeleid  hebt. Reactie van nabestaande, februari 2019

 • Ik heb het geld voor de uitvaart naar je overgemaakt. Nogmaals heel erg bedankt voor je goede zorgen. E & Aaf hadden ook alleen maar positieve feedback. Reactie van nabestaande , februari 2019.

 • Hiske heeft ons bijgestaan bij de uitvaart van onze (schoon-) vader en (schoon-) moeder. Beide ceremonies waren uiteindelijk heel verschillend, maar ook heel passend. Hiske is rustig en duidelijk. Ze neemt de tijd en heeft oog voor alle aanwezigen. Ze zorgt ervoor dat iedereen gezien en gehoord wordt. Uiteindelijk waren we allemaal zeer tevreden met het resultaat.Een goede herinnering die bijdraagt aan het verwerken van het verlies. Referentie van familie Wolleswinkel, februari 2019.

 • Ik wil je nog bedanken voor je lieve 'nieuwjaarskaart'. Heel attent dat je precies een jaar na S. zijn overlijden daaraan gedacht hebt. We hebben het niet gemakkelijk gehad. S. zijn uitvaart voelt als de dag van gisteren, maar biedt ook veel troost. Ik kom regelmatig bij hem en er kwamen de laatste keer alweer bollen op. Het is een erg mooie plek! Het boekje wat ik van je gekregen heb, heeft ook veel troost geboden! Dank je wel! Bericht van familie na onze jaarkaart, februari 2019

   

 • Pauline heeft ons prima bijgestaan. Er was een prettig contact. Ze wist zich snel in de situatie en de persoonlijkheid van de overledene in te leven en kwam daardoor met goede voorstellen. De uitvaart is helemaal verlopen zoals we het gehoopt hadden. Dank je wel! Referentie van Maud, januari 2019.
 • Hoi Pauline. Afgelopen week heb ik een mindfulness-sessie bij Marcella van Gool gedaan. Dat was een goede keus, ze is echt een fijn persoon om eens goed bij uit te huilen. Na de sessie was ik kapot van moeheid, maar de volgende dag voelde ik me energiek en ontspannen. Nu ga ik proberen mijn kinderen over te halen om ook een sessie bij haar te doen. Ik hoop dat het me lukt.  Fijn dat jullie dit aanbieden! Reactie van nabestaande op het nazorgaanbod, januari 2019.

 • Wel heel kaal en raar de kerst zo zonder onze moeder, maar we zijn ook heel blij dat ze nu rust heeft. Dat geeft ons ook rust. Nogmaals dank voor jouw betrokken begeleiding van de uitvaart. Reactie van nabestaande januarti 2019

 • Ook namens C. wil ik jou hartelijk danken. De begrafenis gisteren was mooi en geheel in de lijn van wat wij wilden. Dank dat jij daaraan in belangrijke mate hebt bijgedragen. Wij vonden de samenwerking met jou uitermate prettig en goed. Gelukkig hadden wij voor het overlijden van mijn moeder het raamwerk van de uitvaart al met jou doorgenomen zodat wij de organisatie ervan meteen na haar overlijden konden oppakken. Wij spreken elkaar op korte termijn sowieso. Reactie nabestaanden, januari 2019.

 
What do you want to do ?
New mail