foto & video

Foto & video

Foto’s uit het leven van de overledene kunnen een mooie aanvulling vormen op de toespraken. U moet de foto's aanleveren als een powerpoint bestand. Mocht u dat zelf niet kunnen maken, dan kan Alting Uitvaarten dat voor u doen. Crematoria zijn toegerust met grote beeldschermen. Als de herdenking elders plaatsvindt zorgt Alting Uitvaarten voor beeldschermen.

fotoloopkoets-AnnaIs foto’s maken tijdens de uitvaart gepast?  Dat is aan u. Achteraf is men vaak blij als er foto’s gemaakt zijn. Met foto’s kunt u de dag herbeleven en ervaringen delen met mensen die niet aanwezig konden zijn door ziekte of omdat ze te ver weg wonen. Ook voor kleine kinderen, die nog te jong zijn om te beseffen wat er gebeurt, kunnen foto’s later helpen het gemis een plaats te geven. Als u de zekerheid van goede foto’s en een onnadrukkelijke niet storende wijze van fotograferen wilt, kunt u het beste een professional inschakelen. Belangstellenden bij een uitvaart kunnen zich overvallen voelen door een aanwezige fotograaf. Het is verstandig om te melden dat dit gebeurt op verzoek van de familie.

fotoboeket-Anna

Uitvaartregistratie is een nieuwe service van enkele crematoria. Zij verzorgen kosteloos een realtime uitzending op internet. Deze blijft nog een maand na de uitvaart toegankelijk. U kunt tegen een vergoeding een DVD laten maken van deze registratie.

website anna_groot

Anna Groot - uitvaartfotograaf

Voor het maken van foto’s tijdens de uitvaart, werken wij graag samen met Anna Groot. Zij is onopvallend aanwezig tijdens een uitvaart. Op betrokken en professionele wijze legt Anna een afscheid vast. Ze heeft gevoel voor sfeer en oog voor detail. Er ontgaat haar niet veel. Anna’s foto’s zijn mooi en subtiel en nabestaanden zijn er altijd heel blij mee. Anna maakt standaard een fotoalbum voor u. www.fotosvaneenuitvaart.nl.

Herinneringstafel

Foto’s vormen ook het hoofdbestanddeel van de herinneringstafel tijdens de condoleance. Op de tafel liggen foto’s en persoonlijke zaken die een liefdevolle herinnering zijn aan het leven van de overledene. Het moderne digitale fotolijstje kan ook een plaats krijgen op deze tafel. De herinneringstafel is een centraal ontmoetingspunt tijdens een condoleance, waar herinneringen opgehaald en gedeeld worden.